Cezara Zabavu Operativni Kompanije (CEOC) je izneo svoje planove za restrukturiranja posao u Sjedinjene Države Stečajnom Sudu za Sjeverni Distrikt Illinois. CEOC, većina vlasništvu podružnica Cezara Zabavu Korporacije (CIK), podnio zahtjev za Poglavlje 11 bankrot u januaru prošle godine sa dug vrijedi $18.4 jugu.

Planovi za obaviti reorganizaciju podjeli uključuju distribucija $1bn od kabriolet primjecuje da će biti izdaje "New CIK", nova osoba koja će se formirati od spajanja CIK-a i Cezara Kupovina Kompanije poker blizu san ramon ca. Da 47.5% od zajedničkog dionica u New CIK će, takođe, biti raspoređen poker blizu litchfield park az. Nedavno razvoj dolazi nakon Robert E. Gerber je objavio kao CIK je šef restrukturiranja policajac ranije ovaj mjesec.

Istražitelj Richard J unibet poker aplikaciju android preuzimanje. Davis, bankrota istražitelj, je gledala u li akcije Apollo Globalne Upravljanje i TPG Kapital, vlasnici CIK, povrijeđen CEOC i svoje kreditora kretanjem imovinu od podružnica pre bankrota podnijeti. Davis kaže da je u Martu da operater bi mogla biti odgovorna za štetu od $5.1 jugu unibet poker aplikaciju werkt niet.

CEOC napravio mrežu gubitak povezani CIK od $85m za prvi kvartal 2016. Prijavljeno je ove nedelje da Cezara Interaktivni Zabavu, online ruka posao, možeš biti prodata za nekoga blizu $4bn, prema Blumberg, sa više od jednog zainteresovana stranka koji je napravio ponudu..