posebne istrage komitet postavljen od strane Japanaca igara konglomerat Univerzalni Zabavu Corp da sonda nekoliko poslova koji uključuje kompaniju osnivač Kazuo Okada (zamišljao) ima još da se završi svoju istragu odmetnik rogue najbolji u slot shadowlands.
Od posebne istrage komitet ima nije podnijela izvještaj, ne činjenica je potvrđeno da mogu biti korištene za određivanje bilo efekti navodni nepropisno aktivnosti," Univerzalni Zabavu ističe.r Okada je opisao Univerzalni Zabava je optužbe kao "gluposti" odmetnik rogue najbolje legendarni slot. Navodi Reuters biznismen kao da kažeš da je jedan od sumnjao transakcija je pozajmica – ne zbog dok novembra – to je bio korištene da prošire konferenciju operacije na Okada Manili kasino odmaralište u Filipinima.niversal Zabavu kontrolira Filipinsko imovinu preko Tigar Odmaralištu, Slobodno i Zabavu Inc odmetnik rogue dokažeš najbolji u slot.

Druga kompanija je juna 16 to je uklonio G Okada kao kompanija predsjedavajući.niversal Zabava je od izabran novi odbor direktora to isključuje G Okada.n ponedjeljak, Univerzalni Zabavu – što trenutno ima većinu novca preko prodaja pachinko igara opremu za Japan tržištu – objavio je svoje rezultate za tri mjeseca završio jun 30 šta ukusa su black jack žvaće. Firma je postavio neto gubitak za period JPY6.79 milijardi (NAS$isplaćeno 61,3 miliona) u poređenju sa neto prihod od JPY6.89 milijardi u prije godinu dana period šta ukus je blackjack. Net prodaja je smanjen za 46.1 posto da JPY10.99 milijardi, uglavnom pod utjecajem niže poslovne knjige u pachinko i pachislot segment, kaže da kompanija.niversal Zabavu nije prikazao detaljne kvartalni podatke za svoje igre operacije u Okada Manili. šta ukusa su black jack svits.