Britanski finansijskih regulatora, Finansijski Ponašanje Autoritet (FTU-a), je li ovaj tjedan dana objavila da će početi da regulišu binarni trgovinu od januara. Nakon izdaju upozorenje potrošači preko što je to, je opisana kao "visokog rizika" proizvod, Grad pas čuvar će preuzeti binarni trgovinu regulative kao na 3 januar, 2018.Širenje ovo kladim aktivnost u poslednjih godina je stoga povećan broj prijave i izvještaje prevare plime cipele slot ragnaroka mobilne. Od 2012, ima više od 2,500 slučajevima umešan u binarni trgovinu povezane prevare, što je dovelo do gubitaka skoro funti 60m.

Pored toga, Grad Londonu Policija je Nacionalni Prevare Obavještajne službe kravatu osigurač pravila teksas holdem. prijavio 305 slučajevima prevara da Možda 2016, ekvivalent 27 po mjesec dana kineski poker 2 apk isključen. Do sada, binarni opcije kompanije su samo prati Komisija za Kockanje ali od iduće godine FTU-a će uskočiti da odobre i nadgledati trgovinu kineski poker 2 apk mod neograničenim novcem. Novi zakon predviđa pritužbe će biti iz Finansijske Ombudsman Uslugu i stoga žrtve će imati pristup Finansijskih Usluga Kompenzaciju Plan kineski poker 2 apk besplatno skidanje.
FTU-a kaže da je u izjavi: "kratki trajanje i trguje sa složenim metod nekada cijena binarni opcije, znači da je teško za potrošači da vrijednost ove proizvoda tačno."Činjenica da je binarni opcije su slične popravio šanse opklade, zajedno sa kratkom trajanje ugovore, znači da oni mogu biti ovisna i može dovesti do potrošača u značajne gubitke."To je dodao: "U većini slučajeva, firma ti kupuju opcije od koristi kad izgubiš pompa iniezione majmun poker dizel. Ovo mjesta firma je interes za direktan sukob sa vašim, koji povećava se rizik lošeg ponašanja od firme nudi te proizvode.".