Ne samo da će se bezočan Paddsters dobiti njihov logo na skičavac Nogomet Konferenciji tim je kit i stadion signalizacije, stadion sama je rechristened Paddy Moć Parku.Čak i više tipično za Paddy šale, nekoliko tim je samim neopjevani igrači imaju legalno promenili svoja imena preko djelo anketu da obilježja malo više poznato nogomet fanovi, uključujući Lionel Messi, Zinedine Zidan, Diego Maradona i Pele seminole golf klub žeton. (Istinski nije zabavno Farnborough pristalica postavio komentar na klub je sajt koji će se promijeniti svoje ime u 'William Hill na protest.) Veza između sporta i kockanje operatera je mnogo više kontroverznih u Norveškoj, gdje zemlja je Olimpijski i Paraolimpijskim Komitet je govorio protiv pojedinac sportista udaranje tako sponzorstvo poslove. Da sumiramo, SBOBET sad predstavlja Labudovi, Kanarinaca i Tigrovima, ostavljajući samo jednogrba deva i njihovog jezika da završi svoju kutiju šampioni životinja krekere.
Tim je pokrenula 10 na stranom jeziku stranica ovog ljeta, uključujući i Kineski, Indonezijski, Malezijski i Thai verzije na koji 188Bet će uživati u "jaka prisustvo." Preko kontinenta, Gala Koral podružnica Eurobet je potpisan sporazum da služi kao naslov sponzor za Italiju je Lega Serie B. Nakon najavljujem dogovor sa šampioni strani Swansea Grad prošlog mjeseca, Ostrvu Man-licencirani SBOBET postala je zvanični Azijska kladim partner oboje Norvičke Grad FC i Trup Grad AFC seminole kokos creek poker turnir raspored. Opravdanost iza izjavu se smatra za odbranu od Norveške je državna kockanje monopol Norsk da daješ Napojnice, koje pruža značajne sredstva da se zemlja je sportski pohoda. Komitet je dao izjavu u julu 29 reći sportista to prihvatio novac od klađenja firmi bi nepodobnim za finansijsku pomoć od države i biti odbijen pristup državnom vlasništvu treninga seminole hard rock blackjack pravila. godinu dana stvar, koja će vidjeti Eurobet je logo izvezenim na rukavima svih 22 klubova' kit, postao dostupan nakon povlačenje bivši lige sponzor Bwin, koji su smanjena njihove tradicionalne sveprisutnosti u Europski nogomet krug po odlazi iz dzersija sponzorstvo za manje očigledno (i manje skupi) strategija digitalni partnerstva. 188Bet već ima slično kravatu sa Liverpool do kraja ovo dolazi sezona, dok Čovjek Grad dogovor će produžiti do kraja 2014-15 sezone uvoz slot mašina u kanadu.

zvuči kao zlatnu priliku da cijeli norveški sanke tim odjevena u zelena neonska 'sreće spandeks u Sochi doći februar nametanje dobici kazinu na ligne.