Hvali razne lako pristupio igre, bez redova, online slot sektoru bi trenutno izgleda da zadržite prednost nad kopnu aparatima. Postoje međutim, ograničenja, i ovi se moraju riješiti do dobavljača i operatera nadajući se da brzo stvaraju visok nivo prihoda, prema Michael Bauer, CFO/CGO u Greentube kako da napravim žeton slučaj. Slot igre su uglu industrija koja se osloniti na potpuno iskustvo i ovo može biti izgubljen ako tehnologija nije do nule.
On isključivo rekao Kockanje Insajder: "Online slot igre su ograničene na korisnik uređaje koji su najčešće mobilnih telefona sa ograničenim ekran veličina i hardvera kako da napravim poker aplikaciju. Mreža problemi mogu igrati ulogu i u ukupnom igrač iskustva, i bogat igru zvuči su igrali kroz slabiji govornika što može biti prigušeni od igrača."Vanjski faktori mogu i više uticaja na online igre, kao i igrači mogu biti ometen više lako, što ce rezultirati njihovom fokus biti slomljena češće kako da napravim poker finansiram.
Pored veličine ekrana koji može utjecati na online igre, igrači su također samo jedan ekran samo gatto che fa kazina notte. Igra dizajnera treba da stalno izmislio inovativne nove načine da iskoristiš na pod uslovom prostora igre zanimljivo."Ovo faktora ne međutim, smanjiti prednosti igrača dobiti dok igra online skale poklopac sa mjesto pada uređaj. Greentube je finansijski DIREKTOR/CGO rekao: "Online slot igre su na raspolaganju 24/7, i igrači su se nisam zavetovala na lokaciji ili situaciona ograničenja, mogu da igram ove igre bilo kad, bilo gdje, bilo da je tokom njihove sredine jutro pauze, dok je na javni prijevoz ili a oni gledaju TV iz udobnosti svoj kauč."Kao dostupnost je izuzetno bolje online, u mnogim slučajevima, korisnik iskustvo spušta na kopnu igara argumente."Bauer je govorio za Kockanje Insajder časopis za Veliko Pitanje dio jula/August izdanje. Ovdje možete prijaviti za džabe i pročitala članak u punom kada je objavljeno. aligatori den kasino luku allen.