Kao promatrač industrije, Betfair je jedan od kompanije taj štap iz kao nikad biti daleko od web stranice kao što je ova slika stare dame kockanje. Da li je to njihova IPO, koji je nedavno pokazao znake usporava, ili planove za ulazak u tv aplikaciju tržište, Betfair volim kolumnu inč ili 100 slika poker ruke u red.
Najnovije zalogaj koji su odlucili da se oslobodi će muzika da uši mnogo navijač preko njihovu bazu mušterija. U sportista media group, u Minhenu zasnovana na sport i sporta marketing agencije, je objavila da je njena uživo proizvod je da se koristi od vodećih online kladim zamjenu slika poker ruku rang. To znači da Španije La Liga, Njemačka je Bundeslige, Odbojku i Rukomet Ligu Prvaka, i dalje vrhu događaja u svjetski sport će biti na raspolaganju Betfair mušterije slika red hot poker biljka. "Na poligon streaming paket savršeno slaže sa našim postojeće video potoka s dodatnim vrhu sportskim događajima pokera. Sada smo u mogucnosti da ponudi video streaming za skoro svaku sport," kaže se Lee Cowles, UK Direktor u Betfair nekada olx.

Kada uzmeš u obzir obnoviti Nebo pretplatu, seti se da mogu da se sve ovo besplatno, a više na Betfair stranici (ili ako se osjećaš pravilno nawty, da bi ti koristio ilegalne streaming lokacije). Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.