Amerika je konjske trke industrija je predvidjeti bolju godinu ispred nakon vodećih finansijska institucija odobrio online kladio sa svojim kreditne kartice koliko je tecno iskra 4 lite u nigeriji slot. U utorak, Nacionalna Rasni Trke Udruženje (NTRA) objavio da JPMorgan Chase & Co je počeo odobravanje transakcije sa kreditne kartice sa NAMA licencirani unaprijed depozit kladjenja (napad smrtonosnim oružjem) lokacija, drugacije poznatu kao online trci klađenja koliko je tecno iskra 4 pro u slot.
JPMorgan Chase & Co je narod je najveći kreditnu karticu izdavač, sa preko 80 miliona aktivni kreditne kartice računa širom zemlje. Svoju odluku da odobri transakcija pečat sa napad smrtonosnim oružjem industrija je 7802 trgovac kategorije kod može dovesti do druge majore karticu emitere odobravanje slične mjere, koji će značajno pojačati online prema-mutuel kladim podnijeti sve u kasinu događaja orlando. NTRA CEO Alex Waldrop pozdravili utorak najava kao "velika pobeda za naše industrija", a izdvojio lobiranje napore Zastupnika svi ruke u pokeru rangirani. Andy Bar (R-VAZELIN), koji služi kao Co-Predsjedavajući Kongresa Konja Kluba a (što je još važnije) služi na doma Predstavnika' Finansijskih Usluga Komiteta svi ruke u teksasu holdem.
Dok napad smrtonosnim oružjem operatera kao Stronach Grupe XPressbet, Betfair je TVG i Churchill Padove Inc je TwinSpires će dobrodošli u utorak najava, vijest je još jedan primjer izuzetnost na pari-mutuel industrije uživa kad dođe do autoputa online kockanje u NAS. Neke banke kao JPMorgan Chase je počeo da blokira transakcije sa napad smrtonosnim oružjem mjesta u probuditi iz 2006 prolaz Nezakonitog Internet Kockanje Provođenje Zakona (UIGEA), koja je zabranjeno finansijskih institucija od obradu isplate u ime online kockanje komentara slobodu mjesta kasinu nema depozit besplatno vrti za štediša.

Trka lobista osigurati da prema-mutuel industrije imam carveout iz UIGEA ali zakon je dovoljno široko toliko finansijskih institucija izabrao da blok napad smrtonosnim oružjem stranice iz obilje oprezom. Ovo je druga velika ojačati NAS prema-mutuel kladim industrija je primio u proteklih šest meseci.
Prošlog septembra, NAS Trezora i poresku odobrio nova pravila na koliko punters' dobitak su oporezovan, koji NTRA je Waldrop se zove "kod najznačajnije regulatorne napredovanje našoj industriji u desetljeća." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.