Brazilska fudbalska legenda je impresivno trci koja je završila u 26 mjestu, i PokerStars marketinga mora da je bio trljao svoje ruke sa koliko vrlina i snaga kao veštica provjeravam djecu kao počnu da žvaćeš joj je čokolade s okusom bras sise kako se igra rulet u kasinu.
Ovo je zašto online pokeru sobe platim veliki novac privući zvijezde sport kako se igra rulet kasino. PCA završio sa svojim najveća ikada $25 hiljada budži događaj barrington od drveta pokera. U divan preokretu sudbine, Henson porazili šest puta WSOP narukvicu pobjednik, TJ Cloutier, u glave-gore akcija, sedam godina nakon TJ Cloutier pobijediti Henson, u glave-gore akciju, da osvojim Skoti Nguyen Poker Izazov IV u Tulsi barrington stola slot mašine. Priča je to pokupio većina štampe pokrivenost, ove nedelje, bio je veličanstven nastup Ronaldo u $10,000 PokerStars Karibima Avanturu (PCA) Glavni Događaj barrington premije od drveta pokera. 269 tržištu, i pobednik je bio mlad čovek koji ne zna ni kako sviraju uživo turnira advokat babu ponavljam put slot.
Bobby Moak je ugurala svoju treći online kockanje bill, u četiri godine, u lica poslanika za to mjesto sa wordy rijeku ime poker turnir u biloxi gđice.