On je postao DIREKTOR Cezara Interaktivni, online kockanje krilo Zatvora Zabavu sa sjedištem u Montreal, i trenutno je također potpredsednik Cezara Zabavu roditelj grupe. Uprkos ide nizbrdo od Cezara na Loveman je gledati (on je bio u toplo mjesto od 1998) bio je dao nov ugovor koji ističe 2016.

Samo mjesec dana Garber osvrnuo: "uvjereni Smo da je nasa taktika razvoja novih projekata u ključ tržištima i ulaganje kapitala proširiti i ojača naš postojeće kazina i interaktivni portfolio će voziti rasta i čvrste operativni rezultate za Cezara Rast Partneri." Ali reintegracije Cezara Sticanje uzima mjesto nakon prelaska, samo dvije godine od prvobitno očekivao 5 godina je gradu kasino bife otvoriti. On je gledao industrija raste iz svoje prastari pozornicu na ono što je sada je južno trenutku poker sobu otvoriti. On je uvek bio advokat pravičnosti i razlog i poznat kao nemački pivo, dobar Viski, i [email protected] best online poker sites that accept paypal.
Garber je bivši DIREKTOR Zabavu Igara grupe, odlazi prije nego što njen spojiti sa Bwin Interaktivni da se formira Bwin best online poker sites that payout.