Oni se plaše da Seminole će prestati remitting godišnji $300 miliona za državu kao plaćanje za isključivo pravo na kuću obale sto igre, kao i slot mašine izvan Miami-Dade i Broward je okruga nakon sporazum je završio preko vikenda.
Ideja je iskrslo, preko vikenda posle Floridi je trenutna kockanje dogovor sa Seminole pleme je istekao rok je u petak best blackjack odds in reno. "strpljenje" sporazum sa Seminole pleme istekao Marta 30 best blackjack odds on the strip. Bill Galvano, koja će postati Senat predsjednik u novembru, potvrđeno je da je bilo diskusije o stanju je postojeće dogovor sa Seminole Pleme ali "ne postoji sporazum." Floridu poslanika znam toliko je na kocki kad država je tzv. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre best blackjack odds in biloxi. Kockanje i dalje jedan od najtežih pitanja sa kojima se suočava Floridi zastupnika best blackjack odds on fremont street.
U isto vrijeme, poslanika su još rastrgan na li da obnovimo dogovor ili da se proširi kockanje sa drugim okruzima. Sunce Sentinel izvještava da Floridi poslanici se s obzirom na poziv za posebnu sednicu ovaj mjesec da razgovaramo o budućnosti kockanje na Floridi. Na Uskrs, na Floridi poslanika smislili plan da doneseš mrtvo kockanje zakonodavstvo je vratio u život poker lice na francuskom prijevod. Državnog Zastupnika poker lice u kineski prijevod.