11 Možda 2016, London, UK (Saopštenje): JEZGRO Igara, svijet-vodi HTML5 kockanje softver kuću, postaje raspoložen za Euro 2016 sa lansiranjem 'Nogomet Ludila'.Čim pobediš utakmicu, koji je već na raspolaganju na Nebu Vegasu, nudi igrači su šanse da se okreće 1 funtu od u 25.000 funti, sa neverovatnom funti 250,000 na ponudi od 10 funti pitanju kockanje je također poznat i kao. Nogomet Ludila odvija na bagatelle stilu igru, sa igrač u cilju udario jednu od tri trofeje da pobediš veliki novac. Igrači su pomogao usput do 'slobodan udarac" i "kazna' bonusa kao oni uživaju malo uzbuđenja i dramu koja će biti na ponudu na Eura u Francuskoj sljedeći mjesec kockanje je primjer.

Mark Rehorst-Smith, Šefe Komercijalne Oficira od JEZGRE Igara, rekao je: "Sa Engleskom u Severnoj Irskoj, Vels i Irskoj, sve je spremno da odvesti na kontinentu elite u Evropskom Prvenstvu, Nogomet Ludila je sigurna da namami igrača koji nije dosta igre." Nogomet Ludila počinje sa loptu otkaz na teren, gdje pingove sa igrače kao što to radi svoj način na dno ekrana i jedan od šest zone – tri pobjede trofej oblasti, i tri promašuje. Dva od onih trofeja osigurati 'pobijediti za igrača, dok je centralna 'Zlatni Gol' otvara drugi ekran gdje je novac da bi se uzbude vrhunski šampioni zvijezda može dobiti. Na ovom 'Zlatni Gol' nivou, igrač opali metak u cilj, sa nagrade do funti 250,000 dostupan, zavisno od toga u sta dio mreže je udario.
Rehorst-Smith dodao: "Kao i uvek sa JEZGRO Igara je javnost, Nogomet Ludila nudi super slika i playability, kao menja život nagrade kockanje je primjer poroka zločin. Ovo je sigurna da bude i udario kao pobjednički gol od Hari Kejn u Parizu na 10 juli." JEZGRO Igara je svjetski lider u razvoju HTML5 kockanje sadržaja betona mjesto u ogradu funkcije. To je stvorio više od 150 igre od svog lansiranje u 2011 za online igre industrija je vodeći operatera i vodi put u HTML5 tehnologija, nedavno je raspoređivanju jedan kod bazu strategija za oba mobilna i desktop. JEZGRO Igara je baziran u UK i ima softver dozvolu kroz UK Kockanje Komisije betona vibrira poker cijena u keniji. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.