Bwin.zabava dionice zatvoren u četvrtak je trgovanje na 83.55 p, blizu svoje historick nizak.Šta će sutra donijeti?U međuvremenu, Pechanga.net i Spektra Igara Grupa najavili drugi godišnji iGaming Zakonodavne Simpozijum u Sacramento na Februara. Get najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre ram mjesta u mac pro.

Konzorcijum, koja uključuje Pechanga Bend Luiseño Indijanci, San Manuel Bend Misije Indijanci, Sjedinjene Kestenjastu Indijska je Zajednica i druge utjecajan plemena, izdali su zajedničko izjavu u srijedu da se složim sa Korea da žurite račun u prošle nedelje zakonodavne sesija ne bi dopustio za "nivo oprezan javne ispitivanje i povjerenje u pitanju ove veličine zahtijeva." Kao Jones-Sawyer, konzorcijum izgleda čekam da ponovno pokuša u 2015. I onda ih nema ram mjesta crnim i modrim. Međutim, Jones-Sawyer je obećala da će vratiti svoj račun kada državnog zastupnika sastati u decembru, odlazi otvori nadam se da je bill će proći u 2015 i najveća Američka intrastate poker tržištu će doći online negdje u 2016 ram mjesta u konja paviljon.
Je Sawyer-Jones predstavnik je rekao PokerNews da zastupnik složio sa Korea to jednostavno nije bilo dovoljno vremena da uposli poker bill do kraja meseca, kada zakonodavstvo je trenutna sesija zaključuje ram mjesta za 2 štapiće. Lou Korea povukao svoju intrastate online pokeru račun od obzir, država Vijećniče Reginald Jones-Sawyer (zamišljao) je bacio svoju online pokeru bebu s kupanje bioshock više mjesta za plasmids.