Makao je godine igranja prihod je porastao za prvi put u 17 mjeseci sa zvanične cifre pokazuju udar od 135.6% za mjesec februar je crvena zemlja kasino zatvorena. Podaci, objavio Makao je Igara Inspekciju & Koordinaciju Biro, pokazuje da su ostrva teritoriju je sveukupno igara prihod za februar je došao u 7.3 milijardi Makao Pataca ($915 miliona) kristal šumi slot mašina bonus pobediti. Ovo je bilo značajno povećanje februara 2020 je figura 3.1 milijardu Makao Pataca, ali još uvek je malo kratak za 145% skok da je srednja analitičari je predvideo za industriju.

Iako februar je prihod je dole povećan za 8,9% na prethodni mesec dana, rastu i dalje predstavlja korak u pravom smjeru. Međutim, to je vjerovatno biti neko vrijeme prije industrije vrati svoje prije pandemiju figure 2019 kristal šumi slot mašina za veliku pobedu. Prijavljeno brojke za februara 2021 su još 71% februara 2019 je prihoda koja je došla u 25.3 milijardi Makao Pataca ($3.1 milijardu).
U Londonu, Natasha je bivši sportski novinar sa iskustvom radim za neke od najvećih sportista & marke u svijetu sporta i iGaming. Kockanje Vijesti Sajt od DDM kristal šumi slot besplatno skidanje.