On smatra da sporazum sa MGM Odmarališta će pomoći potpunu Kreativnu finansiranje za Mojito Pointe, koje bi mogle rasti da je 450 $miliona kad finansiranje-troškovi su kakve veze top dolara slot mašina maltene. "Iznos novca nije baš materijal da MGM, ali to je puno materijala za nas," Lee rekao slot con bonus soldi veri.

U septembru, igrajući prihoda u Lake Charlesu porasla za 12,7 posto, u poređenju sa godinu dana slot con soldi veri su iphone. Analitičari rekao vodi planirano 400-sobu Mojito Pointe hotel-kasino u Lake Charlesu, otprilike 145 kilometara istočno od Hjuston i svoje otprilike 6 miliona stanovnika, daje MGM Odmarališta uporište u blizini važan feeder tržištu je u Las Vegas i prednost u privlačenje novim posetiocima da svojih 10 Striptiz odmarališta. Lee je bio u Baton Rougu, La., Četvrtak predstavljajući se dogovorili da država igara regulatori. Kompanija nadam se da se pojavi na Mojito Pointe do kraja godine i otvori projekat do sredine 2013.

Finansijski smislu dogovor između MGM Odmarališta i Kreativne, koji je u privatnom vlasništvu dugogodišnji igara izvršni Dan Lee, nisu otkrili slot podešavanja u 5g br. "Mi znamo da je Louisiana pa i razgovarali smo sa investitorima i kreditora," Lee rekao slot con bonus senza deposito immediato.