"On će preživjeti ovo incidenta," policajac Larry Hadfield, Metro glasnogovornik je rekao animirani poker koji nosi crvenu haljinu. "Naše molitve ode do njegove obitelji i prijateljima." Desetak slot mašine u područje gde se dogodio napad, pored kazina je stolovi za rulet, bili uvukao sa mjesta zločina kasetu srijedom ujutro, ali hotel i ostatak kazina su otvorena animal house slot mašina lokacije.

Dodatne detalje o čuvar su odmah na raspolaganju animirani sliku slot mašine. "Hotele pružamo ogromnu količinu sigurnosti, i radit ćemo sa njima veoma pažljivo kada je u pitanju ovo," Hadfield rekao razlika između tačke mrlja i slot mrlja ukrštajućeg. Prolaznik čovječe izboden odmaralište zaštitar u prsa na Striptiz hotel je kasinu u srijedu jutro, Las Vegas policija rekla razlika između epiphone kazina i coupe.
"Svaki dan da idemo tamo, svaki dan hotele pružamo drugi set oči za nas." Palazzo je odbio komentirati. razlika između kocku i rulet. Metropolitan Policije su odgovorili samo prije 7.m.izvještajima od ubadanja u Palati, 3325 Las Vegas Bulevara crveni pas kasino prave.