Udruženje Britanskih Kladionica je trgovina grupa koja predstavlja UK kladionica operatera i glasnogovornik Tom Kenny je bio jasan na efekat bilo promjene da možda imam kako pobijediti munja slot mašine.
Možemo da idemo dalje. To dolazi poslije Joan Ruddocka, MP za Levlšam, upoznao Privatnog Članova Račun pod nazivom "Kladim Prodavnice Bill 2010-2011" ranije ove godine nakon što je postao zabrinut u iznosu od klađenja prodavnice preuzeo određene prostor (banke i zgrade su društva redovno naveo.) U vrijeme određene komentatori sumnjao u to će proći drugo citanje u januaru sa MP Laurence Robertson se osvrće na vrijeme je da "više ne mračnim ustanovama koje su možda nekada bila." Čak je dodao "problem kockanje ne postoji, sa manje od jedan posto od onih koji se kladi u zemlji što definira kao da imate problem." Neko ga je...oh...već postoji pivo u ruci.

", Ali postoji ravnoteža da se udario između da se kladim radnje kao dio srednjoj street trgovački mix i negativan uticaj mogu imati na kupce i posjetilaca kada počnu da dominiraju." U tipična politički stil je u pitanju više od godinu dana nakon što je bio prvi put ispitivali na pitanja i to je bilo pitanje je nije smetalo hteli da odgovorimo. Kao reklama enterprises, LBOs se nalaze gdje iznajmljuje prihvatljive i tamo je mušterija zahtjev." Da zakonodavstvo je promenjena ...
U trenutnom ekonomskoj situaciji, to je malo vjerojatno biznisa će biti u redu da uzmem bacanja da je prijavio 64 kladim prodavnice u Hakni bi ostaviti iza kako pobijediti munja rulet. Promjene da šminku od srednje ulice bi uticati na sreću od onih koji posjetu kladionica direktno i to nije nešto što je Gradonačelnik Boris će želim samo meseci pred izbore.
i kladim ured dozvolu se promenila, to je vjerovatno sve ćeš naći je porast u iznosu od hranu u restoranima ili izlazi na broj sa dozvole. Previše zauzeti razmišljanjem o tome kako mnogo veće njegovom imanju će biti nakon ove godine igrat online pokeru. "Lokalni kladim kancelarije (IBO) daju zajednici resursima i socijalne priliku za mnoge Londonci, koji su izabrali da ih koristiš igre 123 teksas holdem poker.