Cbs-a & AGB Monsun Cola Sportski Kladim Zajednice (cbs-a) i Azije Kocka Kratki (AGB) najavili još Manili zasnovan socijalnog, cola je dizajnirana da se okupe lokalni iGaming stručnjaka za piće, hranu i umrežavanje. Sponzori tako daleko uključuju Prvi Cagayan, DFNN, Betcoin Tehnologije, Neustar i EveryMatrix, sa svojim učešće ovo omogućili da finansija osvježenja za očekivao 150 iGaming profesionalci pravila za poker pravo kuca tri boja. Cbs-a Direktorica Andrew McCarron rekao, "Od kada smo pokrenuli Azijska Druženja, oni su veliki uspjeh u dobiti kockanje industrije zajedno u regionu. To je dokaz napor od cbs-a je Frank Schuengel i AGBrief je Ros Wade koji pomažu umrežavanja zabavu vrijedan ime." Što: cbs-a & AGB Monsun Cola Kada: četvrtak, septembar 4, 2014 Gdje: 71 Iz, Makati Registar: Online Veliki Sportski Večeru prvi Veliki Sportski Večeru, inicijativa Velika Temelja, odvija na luksuzno Dorchester Hotel u srijedu u Londonu, septembar 10th pravila pokera sve u teksasu. By doveo sportski kockanje industrije i sporta ikone zajedno lisnato večeri večeru i nagrade, Velika Temelja namjerava da skupimo novac za pažljivo odabrana grupa dobrotvorne svrhe pravila pokera. Richard Hog, Osnivač i Direktor Velika Temelja rekao CalvinAyre.com, "sada imamo Austin Healey potvrđena kao MC za večeras na Dorchester u Londonu i John Barnes, Dalton Grant (skakačica i TV komentator) i Anthony Joshua, (Boks Zlatne Olimpijske Medalje) i Laura Watson (tenis) kada podelimo. Također imamo Goste, Harry Redknapp i Jason su Leonard i nadaju se da se John Inverdale i par džokeja i poznate ličnosti, pa su stvari jako brzo se kreće i broj sponzori su već potvrdili!" Pored iznad, Velika Temelja pozvao nekoliko italijanski Ragbi igrača iz OSE da se pridruže svečanosti i za one koji žele proširiti zabavno, tamo je sponzoriran nakon zabave u Mahiki za sve Velike goste na Večeri.Što: Veliki Sportski Večeru Kad: srijede, septembar 10, 2014 Gdje: U Dorchester, London Knjigu sto: Online Globalne Igara Expo - G2E najvećeg kockanje industrije konferenciji i expo godine je G2E, sada u svoje četrnaesti godina i brojim slot mašine u kazinima djeluju na/je.
Veliko ime govornika, poput Sheldona Adelson i Steve Wynn su na ove godine je spisak i expo pod obećava da će biti najveća da je prošlo pet godina slot mašine u casper wy. Mike Johnson, Industrije potpredsjedniče, Reed Izložbe dijelili, "mi Smo uzbuđeni da debi broj novih obilježja na ovogodišnjem G2E—sve kao rezultat mušterija povratne informacije— uključujući i potpuno obnovio seminar program s više general seanse, industrija je najveća imena kao govornika, i više isplativije cijene opcije. Naš šou pod širi sa industrija je jezgro igara dobavljača posjedovao svoju poslednju proizvoda i rješenja, kao uvođenje više ne-gaming zadovoljan sada nalazi u Veneciji dvoranu i vezan za naš novi Hotel Šou u G2E proizvedeni sa našim prijateljima u Nevadi Hotel & Smještaj Udruženje".Što: G2E Las Vegas Kada: 30 slot mašine u bristolu va.

septembra-oktobar 2, 2014 Gdje: Pijesak Expo, Las Vegas Registar: Online Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre blackjack average hands per hour.