Oni su sada imam oko tri mjeseca da se okupe skoro milion važi potpisa da se predložio amandman na glasanje – to je osam posto glasova za guvernera na zadnjim izborima čudovište lovac na svijetu mjesta objasnio. Ali to možda može postići za tako bogat i moćan industrije, koji će biti sipa novac u truda. To je zato plemena će nesumnjivo protive zakona čudovište lovac na svijetu slot nadogradnju uvećanje. Plemena kampanju možda ubrizgati hitno u zakonodavnoj proces, ali sticanje dvije-trećine većina trebao račun na glasanje može dokazati čak i teže nego okupljanje milion potpisa terraria stručnjak za modu dodatak slot. Sud je presudio da opkladu mora biti legalno oboje gde je to pokrenuo, i gdje je to primio.Što znači da plemena bi da pritisnem za pravne online sportski kladim cijeloj državi, da učestvuju u mobilni tržište, potencijalno otvaranje vrata komercijalne konkurenti.
Ali controversially, to će se zalediti Kaliforniji je kartica klubova iz jednadžbe, i to čini bez napora da legalizovali mobilni igara. Plemena su veliki politički igrača u Kaliforniji, i bilo kockanje proširenje propise treba ih i poslanika, koji ih predstavljam na odboru.Što znači da je, što se tiče sporta kladim ide, to je plemena, ne karticu klubova, koji držiš sve karte. terraria ekstra dodatak slot nestala.

U međuvremenu, Država Vijećniče Adam Gray (D-Merced) i Državni Senator Bill Dodd (D-Napi) upoznao račune da bih stavio takmiči mjera na glas, onaj koji ima za cilj da se više inclusive od plemena je napor terraria ekstra dodatak mjesto obrane. Zajedno sa sportskim klađenje, amandman bi dozvolu plemenski kasina ponuditi rulet i posere, dvije igre trenutno zabranjen za operatera terraria ekstra dodatak slot 1.4. Inicijativa koje predvodi koalicija plemena. Kada, u 2014, Iipay Nacije od Santa Ysabel pokušaj da ponudi online bingo na osnovu toga da je sve opklade su obrađuju servere nalazi na njihovoj teritoriji, bili su tužio Državu Kaliforniju i federalne vlade.