Ali Koral rekao e-mailove su greškom poslao, uz napomenu da klijentima je trebalo da dobije besplatan 5 funti kladim se nakon sto je ostavio ekvivalent iznos klip avec patin za rulet.

Koral još jednom našao na primanje kraju Reklame Standardima Autoritet (ASA) naređuješ—ovaj put, drugi e-mail unapređenje i nudi besplatnu opklade da nove mušterije, što operater poslao u greška klip fille patin za rulet. Ovo nije njen prvi okršaj sa ASA kako pobijediti veče pokera na 2 inventar. Ipak, ASA je vladao oglas kao "pogrešne," i ne bi izazvao "nepotrebno razočarenje." "Jer e-mail je predložio da on je pravo, kad sam se na oglas ponudu kada to kao da to nije slučaj, zaključili smo da je to bila obmana," reklame pas čuvar rekao, dodaje da Koral imao "nije imao posla prilično" sa tužilac kako pobijediti poker jedan na jedan. Jedan on, ko je dobio e-mail, i stavio ulog, bio informisan da je ponuda imao je istekao rok kako pobijediti veče pokera na inventar.
Jos jedan dan i naređuješ za Koral poker kladim pravila sve u. ASA, međutim, je našao da je promocija nije uspio napraviti uslove "dovoljno jasan," i rekla Koraljne da se osigura da je njihova budućnost promotivni oglašavanje neće prevariti mušterije poker veliki slijep i mala pravila slijepa.