Nakon dovodi novi proizvod na stolu ranije ovaj mjesec sa 1Bet, kladim zamjenu operater Betdaq je potpisao jednu sezonu sponzorstvo i kladim partnerstvu sa Londonu Irski Ragbi Klub za sledeću sezonu igre poker teksas drži ih besplatno online.
Pod uslovima novi sporazum, Betdaq potpuno će biti prikazana na London Irski tim košulje za sve Aviva Vlast igre i Hajneken Kup odgovara, kao u Madejski Stadion je touchline DOVEO odbora, veliki ekran i kroz veliki hol područja igre teksas holdem poker besplatno. Betdaq će poslužiti kao službeni kladim i igre partner Londonu Irac, pružajući ugovoreni nudi i najbolje šanse za tim odgovara i također nabavlja sadržaja u klub je web stranica online rulet igre besplatno kasino manija. Betdaq direktor marketinga Šejn Mclaughlina je rekao da je u štampu, "Naš sponzorstvo od Londona Irac će nam pomoći do nova publika u rastuće tržište...ragbi klub je veliki pobornik bazu širom svijeta i tamo su brojne sličnosti između marke, a ne bar Irski vezu. U neposrednoj tajming Ragbi Svjetskog Kupa čini ovaj sporazum je posebno uzbudljiv." Richard Marsh, komercijalni direktor Londona Irac, rekao je u štampu, "Kroz ovo partnerstvo radujemo da radim sa Shane i njegov tim je na angažovanje sa našim pristalica bazu u new i nove načine...
Smo ponosni da se Betdaq je prvi ulaganje u ragbi slot igre sa nema depozit dobrodošli bonus. Snaga klub je profil i njegove ambicije je stajao nas u formi u privlačenje novi novac u sportu u izgraditi da to dolazi sezona." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.