Jako smo uzbuđeni da vidim rezultate!" Lorenzo Pellegrinu, DIREKTOR, Digitalni Novčanike, Prihod Pristup, (Paysafe Grupa kompanija), rekao je: "Partnerstvu sa potpuno to je jaka angažman u rastuće tržište je uvek uzbudljivo za nas. Obuhvata niz međunarodnih sportskih događaja – uključujući i sve velike događaje kroz Evropu – Betin je posvećena kombinacijom privlačna šanse sa jednako zanimljive opklade poput "Prvi Goalscorer" i "Pola Vremena/Puno radno Vrijeme" blackjack mulligan harley race fight. Paysafe Grupa plc dionice trgovine u Londonu Berzi pod simbol (PLAĆA. Fokusira uglavnom na tržište u Keniji, i Ugandi, Betin je novi program pružiti jedinstvena prilika za podružnice dobar u stvaraju visok nivo regionalnog saobraćaj blackjack mulligan garfield nj menu.
Afričkih kladionice i kasina operater bira Prihod Pristup platformu za novi odjel nudi MONTREAL, kraljevski imenovan odvjetnik blackjack mulligan vs andre the giant. U Betin Podružnice Program čini da je to jednostavna za stanica da prednost ove promocije sa marketing materijala koji su lako dostupna kroz Prihod Pristup platforme šta da radim ako izgubiš novac od kockanja. Kao potpuno predana obraćajući se nezgodno mobilni naknade, Betin nudi korisno kombinacija depozit bonusa i depozit naknada olakšice u Kenya. U subotu može da bude i više od 10,000 različite uloge na ponudi, zajedno sa svim izbor virtualni i kasina proizvoda šta da radim ako misliš da je neko ima problem sa kockom.
Paysafe je potpuno portfolio sadrži NETELLER® i Skrill®, MeritCard, paysafecard®, payolution®, Prihod Pristup i FANOVI Zabavu šta da radim ako ćeš izgubiti sav novac od kockanja.