Top online pokeru sobu partypoker pod objavio POWERFEST će se vratiti u actino slijedeći mjesec, sa ogromnih 366 događaja na raspored, uključujući i 17 Prvenstvo trofeje šta je poker ajkula kavez. Igrači će pronaći raspored je pune kvalitete turnir igara uključujući 13 događaja sa $1 milijun ili vise u zagarantovana nagrada novac jedno. Ovo izdanje POWERFEST će biti najveća ikada garantovano Niz prizepool nudi online pokeru sobu.
Neverovatan $40,000,000 ukupno zagarantovana nagrada novac će biti dostupan šta je poker brzinu tkanine. Serija će se odvijati od Možda 6 do 20, sa satelita vodi ovaj mjesec da pružamo igrača sa opcije za kvalifikacije tokom turnira. Ovo će biti drugi POWERFEST da preuzme mjesto u 2018 i serija je spremna da ponudi više nego ikada prije šta je poker trpjeti.
Online pokeru soba će biti objavljeno promocije kao i pun raspored u bliskoj budućnosti. U partypoker pod blog, Jason Koon, je partypoker pod ambasador, osvrnuo na predstojećim niz od rekla: "ne znam koji se stalno pojavljuje pamet ovo ludo garancije, ali to je veliki put da se igra sa partypoker pod šta je poker grablje nazad. Vidio sam raspored i ja ne mogu čekati da igrači da to vidim, to je definitivno najbolji." Momak ambasador Patrick Leonard također osvrnuo na predstojećim POWERFEST od tvrditi da je još umešan u ovo raspored i to će uključiti još 6-Max događaja, PLO i visoki ulozi plus uključuju događaja u sve kupiti-imigraciono, što niz nešto što će raditi za igrača sve bankrolls..