BtoBet je dinamičan Kladionice tim djeluje iz Rima, dok Malta domaćin je reklama i marketing centar šta kapital u poker. Danas, to je osnovna da garantujem kontinuirani proces – u protok informacija, analiza i predložio da se kladi da mogu biti ponuđena za svakog igrača bez obzira na kanal šta istočnoj obali mjesta za život. Nudi jedinstvena, customisable, osigurajte i fleksibilna oblak zasnovan sistema dostavlja bez presedana sposobnosti da voziš kladionice i iGaming posao šta emp jammere uraditi slot mašina.
Tehnički tim kompanije je u Skoplju i ima sve veću tim programeri warframe kako ti se više warframe aparatima. Kockanje regulisana tržište u Bugarskoj je već pokazao veliku razvoj u online smjeru i broj mobilnog korisnika raste.
O BtoBet BtoBet je pionir u nova tehnologija za iGaming operatera i kladim industrije koristeći tehnološki inteligenciju kao svoju glavnu bazu za svoje proizvode. Osvrće na njegovo učešće na EEGS vijeće, Kostandina Zafirovska očekivao: "Kompanije u Istočnoj Europi mora da je sposobnost za ulaganje u proizvoda, usluga i potpuno reputaciju da uhvatim još veći dio tržišta warframe koliko mjesta imam. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre. BtoBet ima urede na Makedonija, Italiju i Malti.