Odluka da li da spustite maksimalnu pitanju na popravio-šanse da se kladim terminala (FOBTs) u britaniji je odložen još jednom, ovaj put zbog svađa "na vrhu vlade." Članovi Parlament očekivalo se da će objaviti UK vlada je odluka da provode smanjena limit na FOBT kladjenja nivoima prije mjesec April završio, ali Dnevnik Mail prijavio u ponedjeljak da ta akcija je bila odloži dok lokalne izbore je držao u početku Možda zbog sukoba kod nekih članova vlade prodavnice slot mašine blizu mene. Kancelar je Philip Hammond je "odgovoran za pljačke," izvore rekao UK vijestima scott nguyen poker neto vrednost.

Hammond, član Britanske Konzervativne Partije, je prema izvještajima odbija prijedlog da se namećem funti 2 maksimalnu pitanju na osnovu toga da vlada može podnijeti da izgubim "stotine miliona u kockanju poreski." Predloženi limit bi bio veliki pad od trenutnog 100 funti po okret granica. Hammond je bio poznat saveznik kockanje industriju na FOBT pitanje, do septembra 2017 godine, kada kancelar je objavio da vlada je pokrenula pregled kladim terminala iako je vrijedno spomenuti da je Hammond je upozorio da sečenja pitanju granica funti 2 može rezultirati 400 funti miliona jaz u državne blagajne dupli viski lice geant kasino. UK Kockanje Komisija (UKGC) je već odbacio funti 2 limit u Martu, i umjesto da se gura po 30 funti ili manje maksimalnu pitanju zajedno sa listu "mjere protiv rizik od zla." U svoju preporuku, kockanje regulatora je zapazio da postoji dovoljno dokaza da se opravdaju odluku "preporučio specifičan shvatiti ispod 30 funti." Britanci su konjske trke Autoritet (BHA) je pozvao vladu da razmisliš pre donošenja odluke na FOBT kladjenja limit, ukazuje da drastično FOBT pitanju rez mogli dokazati katastrofalno da se trka, čiji je finansijski zdravlje je u velikoj mjeri zavisi od klađenja industrije. BHA izvršni direktor Će Lambe ranije rekao vladi da je FOBT konsultacije to "nikakve mjere što ozbiljno ugroziti sport je finansijsku stabilnost bi neželjene posledice da Britanski trke i šire ruralni zajednice." U međuvremenu, operateri kao Ladbrokes Koral također je upozorio moguće "teške pitanju rez" u svoje sponzore budžeta.

Ladbrokes provodi funti 8 miliona godišnje na sportski događaj sponzorstva, skoro funti 3.5 miliona koji je posvećen konjskim trkama, pored kladim gigant je Ragbi Fudbalske Lige Izazov Kup i Škotski Profesionalni Fudbal Lige sponzorstva scott seiver poker neto vrednost. Ladbrokes također je partnerstvo sa bilijar i pikado viski i soda žeton de tango.
Kladionica William Hill je najavila da je i s obzirom na reviziju svoje sponzore plan u slučaju da zakonodavstvo na FOBTs je promijenio, naglasivši da je njen funti 1 milion konjskim trkama sponzorstvo možda "u rizik" ako FOBT je maksimalno pitanju je postavio previše nisko. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.