ocal izlaz Poslovnom Svijetu navodi poruku je poslao iz Francis Hernando, potpredsednik za igrice licenciranje i razvoj na Filipinske Zabave i Igre Corp, zemlja je kasino regulator, također poznat i kao Pagcor rulet za tuš vrata klizi.

Reuters novinska agencija izvještava raspored produženje, spomenuti komentara od G Hernando.orenzo Manalang, Tigre Odmarališta je izvršni direktor za reklamiranje, žigoše, i komunikacije, rekao u izjavu poslala da GGRAsia u četvrtak: "trenutno čekamo Pagcor je odluka na našeg Projekta Plan produženje veliki o poker šanse kalkulator. Jednom smo čuli od njih ćemo podijeliti našu službena izjava." Odobrenje novi raspored također znači da je dozvola nije suspendovani," G Hernando navodno rekao da Poslovnom Svijetu veliki o kazinu wahpeton nd.
To se odnosi na kaznu na raspolaganju Pagcor i razumije se da preporuke da privremene Pagcor dozvole potrebne za Tigar Odmaralište u red za izgradnju svog razvoj, i koja je aktivna prije davanju formalnog igara dozvolu.e također je upozorio kompanija koja bi se mogla suočiti s više kazni bi trebala biti daljeg odlaganja u 44-hektara (108.7-ari) projekat veliki online poker turnir strategija. "To [dalje propustio rok] je materijal kršenje privremenu dozvolu pa, suspenzija i ukidanje je moguće," G Hernando navodno rekao Reuters veliki o poker počevši od ruke. Ažurirani 12.20 sati, Godine 17) kasina od stenovitih planina restoranima.