Prije nedjelju je velika igra, Američke Igre Udruženje (AGA) objavio da prema nova istraživanja, 23.2 miliona Amerikanaca je planirano da se kladim zapanjujuća $4.3 milijardi na superboul LV.

CNBC izvještaje da je rekao glavni izvršni... I to je rekord 7.6 miliona od onih Super Bowl kladioničare će staviti opklade sa online sportsbooks u 2021, što je 63 posto godine preko godinu dana. Imali smo tech sastanak nakon tech sastanak prije nedjelju da osigura da stvari pobegla glatko." Drugi nove štete: Slične pitanja su doživjeli su Penn Nacionalne Igru je i Prišao Sportski i DraftKings, i dok su bivši krivio treća strana tech pitanja za svoje aplikaciju ide dolje i prestao manje od direktno zovem jedan od njegovih partnera, Kambi, u Massachusetts na osnovu sportski kladim kompanija izgleda da li samo to kada ladica s čarapama stavim novu pošiljku mjesta online. Kockari, nije im se svidjeti zatvorena-dole, sa jednom jasno frustriran gazda je Twitter blebetanja, "kako to da vidim fanduel reklame na tv skoro pogoršao da čak ni ja ne mogu kladiti na tvog aplikaciju da pukne svaki put tamo je prilično veliki sportski događaj." FanDuel je objašnjenje u vezi nove štete navodno je bila iznenađenje za oboje industrije, ljudi i drugih kockanje platforma operatera kada ladica s čarapama prioritet božić mjesta otvoriti. Ovaj incident je zašto mi vjerovati posjedovanje naše tehnologije je važno, rekao DraftKings u izjavu. "stres na platformi je pokazatelj koliko veliki potencijal za sport kockanje kada ladica s čarapama otvoriti svoja mjesta isporuka. "Izgleda da ovo struje, bila uzrokovana udar u saobraćaju koja je uzrokovala probleme za naše motor provajder škola u nedjelju lekciju na kockanje.

"svi očekivao da mi ovo bude rekordno događaj za online i mobilni kockanje. Naš SAVETOVALISTU (Svakodnevne Fantazija Sportski) i bazena proizvoda, podržao u kući tehnologija, rade bez pitanja u nedjelju mjesta sa bandit. Pritužbi ljut mušterije poplavljena društvenim mrežama kao tehničar u žurbi radio na rješavanju problema suncokret kafiću kasina od sunca.