IMG Arena je pristao dugoročnu dogovor sa Svijetom Bilijar Obilazak (WST), da proširiti svoju partnerstvo za uživo prava u kladionicu oster long slot 4-slice toaster.

Biljara je potpisao broj partnerstva sa kladim kompanije u posljednjih nekoliko godina, sa Betfred širi svoju sponzorstvo od Svjetskom Prvenstvu dok 2022, nazad u avgustu oster 4 slice wide slot toaster. Nedavno turnir Šampion Šampiona je također sponzoriran od 888Sport, dok u Maju Svjetski Profesionalni Bilijar i Biljara Udruženje i Malti Igara Autoritet stvorio nove podatke dijeliti sporazum sjeverna svjetla kasino pobijediti uspjeha. IMG Arena, konkretno, već dugo radili zajedno sa WST, sa novim partnerstvo jačanje pružanje uživo u sportu sjeveru pajk slot limit mr..
WST predsjedavajući Barry Hearn je rekao: "drago nam je što Smo da produžiš naš dogovor sa IMG Arena. Ovo je savršen spoj ... između dva posla sa zajedničku viziju za budućnost za naš sport i entuzijazma za stvaranje novih mogućnosti."Mi smo radili sa IMG za mnogo godina na raznim aspektima sport i divim im profesionalizma i inteligenciju. Bilijar i dalje razviti kao izniman imovinu i imamo dugoročne interese za dalji međunarodni proširenje."Freddie Longe, EVP i MD od IMG Arena, rekao je: "Ovo značajno produženje i proširenje naš odnos sa Svijetom Bilijar Obilazak pokazuje komercijalne povjerenje na obje strane i uspostavlja obnovio platformu za čak i veće uspjeh."Sa svojim globalne otisak i odani fanbase, bilijar je bitan deo sportski i sporta kladim ekosistema. Drago nam je što smo povećanje obima i kvalitet sadržaja smo ponudu na našu kladionice mušterije, što je ovaj dogovor čini mogućim.".