Republikanci jak većinom u Skupštini, i stub konzervativnost u južnoj je religija. "Ako je ova država je operaciju kao posao, imali bi kasina godina," Rutherford objasnio, pre nego što pokazuje prstom na njegovi politički neprijatelji poker sobe otvoriti u tata. Sve što su uradili je šutni mogu niz put." Južna Carolina je uporan raj za REPUBLIKANCI poker sobe otvoriti u oklahomi.

Kao i mnoge druge država u Americi, Južna Karolina ima sredstva problem. Južna Carolina je takođe dom NAS Sen poker sobe otvoriti u novoj engleskoj. Ali dok poslanika biti peticiju u iznosu od desetine milijarde dolara, Južna Karolina već duguje procjenjuje se da je $20, $40 milijardi više u penzioner koristi nego trenutno u svoju penziju račun poker sobe otvoriti u new hampshire. Kuća Manjina Vođa je bio prvi predložiti uklanjanje južnjačku zastavu od države kapital zgradu natrag u 2007.
Nažalost, za one koji se slažu sa Rutherford, zakonodavstvo izgleda da ima male šanse za napredak u Kolumbiji kako da pobedimo u jackpot magiju aparatima. Na Južnoj Karolini kasino bill je uvela u rano 2017 je malo šanse za jedan dan postao zakon.