Ipak je to bio uspeh za kockanje meki, jer je uzastopno povećana kockanje prihod za prošlost 19 meseci možeš li kasinu pljačku u privatnoj predvorju. 2018 bi dokazati biti izuzetak od pravila.Četiri dana praznik period koji traje od Dobar u petak za Uskrs ponedjeljak vidio 4,7% u smanjenje turizam u Makao u odnosu na isto vrijeme prošle godine, GGRAsia izvještava, citiram podatke iz Javne Sigurnosti Policijske možeš li kasinu pljačku na hard. Južnoj Koreji, Indoneziji, Japan i Filipinima su sve što je predstavljao preko vikenda. Uskrs je očigledno nije veliki Kineski praznik ali, radije, zapada jedan 5e kratak odmor čini mjesta čarobnjak.
Februar nije radio kao i očekivao. Januar je prihod je najviše snimio od 2014 kada Kina je počeo da razbije na pranje novca i neodgovoran potrošnje. Dok kasina uvijek dobrodošao povećanje posjetilaca, turisti ne nužno doprinose značajnu sumu da im krajnje granice. Uprkos Kineze računovodstva za većinu od turizma da Makao, Uskrs vikend je istorijski bila popularna vremena za turiste se da se spusti na kockanje enklave.
Najprometniji punkta je na Granici Kapiju na sjevernom kraju Makao Poluostrva uz 753,461 unose i 778,738 izlaza 5e rendžer multiclass čini aparatima.