Približno jedna trećina odvratno igara pobijediti je režirao da država u obliku poreza i naknada.Četiri kasina osvojila $74.8 miliona godišnje-preko-godine povećanje 9.84 posto. Regionalni kockarnice i dalje kartu pa uprkos nastavlja da posluju u smanjena kapaciteta zbog COVID-19 propisima kako da se čipovi u pokeru zynga.

Maryland Živjeti!još jednom stavio drugo, kasino odmarališta pored Baltimore Washington Međunarodni Aerodrom drži $49,6 miliona za goste' novac kako da se čipovi u istaknuti poker. Hollywood je 19.9 posto do 7 milijuna, Okean Padove 4.2 posto da $6,9 miliona, i Rocky Jaz 10.2 posto da $za 5,2 miliona rulet se kladim na 2 kolumne. Bruto igara prihoda (GGR) u "Buckeye" Država je sada hit brojevi u četiri mjeseca uzastopno. MGM Nacionalne Luke je jedan izuzetak, kao integrisane odmarališta je sagrađena sa DC posao okupljanja i izložbe na umu rulet se kladim na 34 brojevi. Za Las Vegas, grad koji je teško oslanja na turizam i konvencijama, svoje coronavirus oporavak se očekuje da će trebati puno više vremena od regionalnog kockanje tržišta.

MGM Drugo Park je bio dominiraju racino, tamo osvojiti također od $je 20,3 miliona rulet kladim crne i crvene. U oktobru, 11 igara nekretnine osvojila $169,1 miliona, povećanje od 6,7 posto od oktobra 2019. Potkovica Baltimore GGR došao u $17.3 miliona.