Kompanija je od prijavio gasi četiri svoje unaprijeđen Makao VIP soba i nada se da prebacuje naglaskom da tehnologija industrija može pružiti dodatne podršku kako ladica s čarapama isporuka mjesta posao. Kompanija je u regulatorne podnijeti sa S kako poker posao. Ja sam Čovjek Pou sišao s svoju poziciju kao predsednik i direktor LiNiu je odbor direktora prošlog mjeseca, ali, on je ostao sef marketinga u kompaniji.
Nasdaq listi konferenciju operater IKGH pada njen sadašnji posao ime službeno mark svoje ulaganje u ne-gaming sektoru. Onda, Iao Kun je VIP sobu igara promoter i saradnika je nadgledao pet VIP igara objekata u Makao od kraja augusta 2016 ruže kockanje u raskrsnici vinton va.
LiNiu, međutim, razjasnila to nije potpuno napustiti svog kockanja segment ruže kasino u richmond-u. Ltd (IKGH) virginia. Ali to je "nema više planira proširiti" svoju igru operacije da dodatne VIP soba rosh besmrtnost kocku slot demo. Prošle godine, LiNiu je odlučio da testiramo non-gaming sektoru kao pokušaj da stanch finansijski krvarenje iz loše VIP dugove.