Je trijumviratu od 888Poker vezane priča počinje sa vijesti da Kanadske Ksuan Liu je raskinuo sa njom sponzor nakon samo godinu kao da sam deo ekipe počinje novac za texas holdem. Sofija Lovgren i Njen Dom iz Snova Igra možda Su se pridružili u isto vrijeme, ali je za sada barem, to ne izgleda kao da su oboje, ostavljajući u isto vrijeme počinje poker teksas holdem.
Tamo je oglas za super zgodna, vrlo talentovana Azijska player nakon svega texas holdem poker 2 android. To je bila da joj je najveći rezultat otkad se pridružio timu texas holdem poker 1001 paixnidia. To čak nije ni naslov. Tamo je bio jak izlive podršku na Twitter sa Jackie Glazier, Kara Scott i Gillian Epp sve platiti danak da joj ambasadora ulogu.

U januaru, Liu završio pratilja da Sean o'reilly u Dolara 1,040 Bez Limita Drži ih Šest-Max u Australac Milione na posao od $58,734 texas holdem poker - online hry zdarma. Je trio priče iz Kampa 888 sa tužnu vijest da Ksuan Liu će reći bon voyage, dobra je vijest da sam se da igram u 888Poker sponzoriran događaj u Dablin, i Sofija Lovgren opisuje njen dom iz snova igra texas holdem poker 2 android download.

— Ksuan Liu (@xxl23) 11 februara, 2015 Liu pridružio 888Poker u aprilu 2014, isto vrijeme da švedska pro Sofija Lovgren i da prebaci sa Tim PKR. Vrlo zahvalan sam imao priliku za godinu, ali neće više biti @888poker ambasador.