Većina taj pad došao ljubaznošću baccarat, koji je vidio svog prihoda smanjiti za više od polovine $53.6 m, hvala, u deo za volumen pada 42% i ispod-prosječna pobijediti stopa upravo 11% rulet bleu tri rakete lige. Nevadi kasino sportsbooks postavila novi mjesečni rekord za košarku kladim podnijeti u Martu, što je pomoglo guraj država je sveukupno igara prihoda preko milijardu dolara mark. Država je racebooks doveo u $3,7 m, dole povećan za 8,9% godine.
Blekdžek je dovelo do kraja sa $108.4 m (+13.8%) i posere poboljšana 1.9% da $34.8 m ali rulet pucala teškim 43.5% da $41.7 m, igra je drugi najveći ukupno na rekord. Država je slot mašine imao cijeli mjesec, sa prihodima oko 5% za $675.3 m rulet crni ili crvena strategija.

By razliku od toga, većina Nevada je drugi stol igre su u pozitivno teritoriju, neki od njih se tako dramatično dimensiones de mesa de poker. Međutim, u srijedu, New Jersey Vladin Phil Murphy hrabro rekao prisutnih u Klade na Sport Americi konferenciji da je njegovo stanje je sportski kladim tržište "stići [Nevadi] kao početkom sledeće godine." Martovsko Ludilo je bio vrlo dobar u Nevadi knjige, kao košarku na broju rekord $495.1 m u opklade i prihoda od $35.2 m, što u stvari predstavlja 14.3% kap od Marta 2018 je rezultat dimensioning mjesta u solidworks crteži. U sportsbooks, prihoda bio 4.8% da $32,5 miliona, uglavnom zbog nogomet kao zarađuješ $na 12,2 m vrijedan pobjednici (pretpostavljam kao konacno doci nazad u Vegas za martovsko Ludilo da se iskupite svoje superboul karte) dimenzije propise stola za kocku. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre kako da dobijete novac u čipovima. Rezultat je razmažena je 14.4% porasta u kladim podnijeti da $596.8 m, znatno veća od $372.4 m ukupno opklade da New Jersey je licencirani sportsbooks sredio prošlog mjeseca kako da dobijete novac u kasinu aparatima.