Sahari Las Vegas je nixing svoje odmaralište naknade za kratko vrijeme. Imovine koja se nalazi na sjeveru kraja Striptiz, je odreći sve odmaralište naknade za rezervacije napravljen od ponedjeljka do lipnja 30 crveni kamen kasino otvoriti.
U "Za Ljubav Vegasu" promocija je važi za zadržana ostaje počinje u četvrtak i prolazi kroz Možda 31, 2021 rulet strategija da uvijek pobijede. Parking će ostati slobodan rulet strategija 1 12 2 12. "Las Vegas je Amerika je igralište," Paul Hobson, Sahari je potpredsednik i generalni direktor, kaže se u utorak izjavu. "Mi znamo koliko svako ima propustio putuju i da smo propustili zabavu gosti u naše utočište rulet strategija unutra opklade jedina.

Uklanjanje odmaralište naknada za naš prvi promocija je naš način da dobrodošlicu gostima nazad u grad i zahvaliti ih za njihovu zaštitu." Vlasništvo je spremno da se otvori u 10.m.Četvrtak sa svojim kazina i bazena kockanje mašinu za prodaju uk. Sjeverna Kafiću, Casbar Salon i Starbucks će ponovno otvaranje tog dana, i Bazar Meso od José Andres treba da se otvori u petak..