"Las Vegas je otvoren i ne možemo čekati da vas vidim.Želimo da imaš najbolji mogući iskustvo, pa molim te, budi #VegasSmart," Posjetu Las Vegas YouTube kanal objašnjava.30 sekundi, emitiranja širom nacije u odaberite tržišta, počinje, "drago Mi je da te opet vidim savete za kasino poker turnir.
Zabavi se savete za biti blackjack diler. Las Vegas Konvencije i Posjetilaca Autoritet (LVCVA) pokrenuo nova marketinška kampanja da reklamira sigurno Grad Grijeha iskustva s potencijalnim posjetilaca.

Biti pametna," komercijalne završava, u pratnji #OnlyVegas jesam stranici slot to je lako jackpot. Drugi Striptiz nekretnine ponovo otvara i pocinje raditi uključuju Cosmopolitan, Otok s Blagom, i Sahari stranici slot to mnogo bonus. MGM Odmarališta ponovno otvorena Belađio, New Yorku i New York, i MGM Grend stranici slot depozit 10rb. Dok većina protesti u Južnoj Nevadi su bili miroljubivi, jedan je postao nasilan u ponedjeljak uvečer, kada Shay Mikalonis, 29-godišnji bijelac policajac je upucan ispred Cirkus, Cirkus u gradu kuhanje mjesta doba nesreća.