CoinGeek.com a, digitalnoj valuti vijesti portal nedavno kupio od digitalnoj valuti Poduzetnik, Calvin Ayre je potvrdio njegov prvi bComm konferenciji o Možda 18 će biti u multi-nagrađivani, prestižna Hotel "Četiri godišnja Doba" harrahs kasino laughlinu nv letovi. Dodavanje na spisku govornika, to već uključuje Expedia je Michael Wood, Roger Nadam i Dr Craig Wright, je li Jerry Chan, SBI Kripto je Šef Strategija Policajac otvaranje poker sobu u teksasu.

SBI Kripto dio je jako utjecajni SBI KOMADE lider u Fin Tech razvoj u Aziji otvaranje poker sobu u maine. Također smo drago mi je da objavim da je Jimmy Nguyen, DIREKTOR nChain, kao KLUB za taj događaj otvaranje poker sobu u pennsylvaniji.
Jimmy je još uticajna osoba u digitalnoj valuti svijet i doprinos Huffington Post na temu aco qmax 350 slot odvod. Saobracajnu i cijena ce biti na CoinGeek.com web sajt od januara 28 2018 aco slot odvod cad blok.

Za one koji misle da konferencije su dosadni – budite sigurni da neće biti dovoljno dešava oko događaj uključujući i poslije zabava, GeekGirls i besplatno piće u istina Calvin Ayre stil. Za više informacija molim te kontakt: [e-mail zaštićeni] ili da budem obaveštena o registraciji molim vas email: [e-mail zaštićeni] Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre aco nizak profil slot odvod.