Ali zabrinutost je nastao o projektu jer paket je u blizini Ravnici Staklenke je, megalitske pejzaž koja je lokacija hiljade prahistorijskog kamen lonce. Zemlja je biti spreman na aerodrom kako da popravim cherry gospodar slot mašine. Ranije ove godine, Zhao, Wei je kompanija pregledao paket u Xiangkhouang pokrajinu u central Laosu. Također, Adosorn Semyam, koji je povezan sa Aziji Studije Instituta na Tajlandu je Chulalongkorn Univerziteta, predvidio aerodrom će služiti te iz Kine. Ali prošle nedelje izgradnju navodno nastavili kako da popravim neispravan ram slot. Ovaj aerodrom, nije trebao, jer Bokeo pokrajini već ima aerodroma u gradu Houayxay," neimenovani stažista rekao Radio Slobodna Aziji kako da popravim novčić slot senzor.
Taj potez je sporno zbog igara vlasnik imanja je ugled zbog navodnih trgovine ljudima, ilegalnu trgovinu, i pranje novca, prema Radio Slobodna Aziji golf zamah u slot. Kraljevi Rimljani Kazina i šire posao organizacija u 2018 je označen kao "međudržavne kriminalne organizacije," od NAS ministarstva Finansija golf zamah se u slot. Vlada sad-finansira vijesti službe prijavio izgradnja na aerodrom zaustavljen je u 2017 zbog zabrinutosti od lokalnog stanovništva.
"Ove stvari su dostupne na sve lokacije za zabavu," neimenovani čovjek rekao Radio Slobodna Aziji golijata kasinu nema depozit bonus šifre.