Uprkos tome što je mnogo novca vezana na spavač tim kao Tottenham, Uradio još vjeruje da su to je trojka-tim trka je između Sad, Grada, i Chelsea willis creek slot kanjon uslovima. Dok je on vjeruje da EPL titulu trka će uključiti samo navedene timovi, Uradio još uvijek ima spavač pokupiti u džepu willis creek slot kanjon pješačenje.
Iznenađujuće, na Betfred osnivač i predsjednik eschewed trendier bira kao Arsenal i Liverpool u korist od tima koji je izgubio svoju zvezda u Španiju: Tottenham willis creek slot kanjon psima. Uradio priznao da je uzeo masivne novac na Tottenham da imate uspješan sezone, da li to znači pobjeda u Ligi čašu, FA Cup, ili Europa Lige poker zvijezda lavora con noi. U nedavnog razgovora sa InterGame, Uradio je bilo brzo da slava mu novoj najboljoj prijateljici, Manchester United menadžer David Moyes, zbog načina na koji je pripremio Sad da brani EPL titulu poker zvijezda jouer. Postoje stvari u ovom svetu koje su samo predodređena u povjerenju.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre ejmis. Svi šalu na stranu, Uradio da li vidjeti neke vrednosti u Manchester United, posebno pošto većinu novca koji dolazi na svoje kladionice došao iz kao podršku Chelsea i Manchester Grad (uključujući i jedan kladim funti 350,000 na Grad pobijediti liga), sa pogledom na vladajući titleholders u velikim dijelom zato jer od velike promjene donijela Ferguson je odlazak i Moyes' dolazak poker zvijezda la grande šumski.