To štaviše, objasnio je to novi kladionice pokrenut u partnerstvu sa mjesto vlasnik Monumentalne Sport i Zabavu nakon otvaranja u julu privremenog prethodnik i njen račun rano prošle godine od District of Columbia sportsbetting dozvolu.

Pročitala sam izjavu od Reeg.. cs idi trener slot komandu. Nedavno izgradnju: Otvoren u 1997 u pjenu susjedstvu nacije je glavni grad, Kapital Jedan Arena je kući iz Washington Čarobnjaci franšizu od Nacionalnog Košarku Udruženje (NBA), kao i u Nacionalnoj Hokej je Washington Prijestolnice.

Puno enterprise: William Hill NAM detaljno to novi 18,000 kvadratnih metara kladionice širi preko dva nivoa i mogućnosti 17 kladionica, kao i tucet sebi uslugu kladjenja kioska cs idi demo slot 12. Razvoj završio 70 miliona dolara proširenje projekat u decembru 2019 to uključuje pored 1,000 kvadratnih metara pored terena dvorište prostor za košarku fanovi, 25,000 kvadratnih metara od led rasvjete i 360 stepeni koji se uvlace semaforu kada isporuka mjesta ladica s čarapama. Dodao atrakcijama: Tom Reeg služi kao Šef Izvršni Oficir za Cezara Zabavu Uključeno i koristio je saopštenje da proglasi to novi Kapital Jedan Arena kladionice osim toga prikazuje par VIP područja i privatnu zabavu i ručavanje prostor uz studiju, to je 'domaćin televiziji i radiju pokazuje' šta put kasino otvori danas.