Prema štampu, Zlatni Divljini zemlju svaki 125 okreće, dok bonus igra je izazvalo jednom u 152 okreće.. Sastoji igra je 34 moguće pobijediti linije su tri simboli jedni na linija 1, 3 i 5, dok svaka četiri su prikazane na rolama 2 i 4 kako da učiš poker nebo matsuhashi. Tako da smo u paru naš potpis audio-vizuelnom izvrsnost sa više nepredvidljivi matematiku profil, i dodao jedinstvena mehanika to će držati igrača zaručen i poslije zabava je gotova," rekao Probert patin za rulet prilagodljiva sur chaussure adulte.
Slučajno, u normalan okret je početak, kraći napotaju može da pretvori u čipovima divlje napotaju, koji povećava šanse za značajan pobijediti tokom da specifične okret. Odmah transport igrača da slijedeće tačke.Šef Posao Razvoja za iSoftBet, Michael Probert, objasnio da su "htjela mark Svetog Patrika 2018 sa jedinstvenim odvesti na popularna tema. Zlatni Divlje simbol pojavljuje samo u bonus igru i vrijedi 6 redovne divljini. Dok je u poteri legendarnog lonce zlata, igrači će susret igra je šarena simboli uključujući vilenjaka je šešir, harfu, četiri-list clover i potkovica koji ples preko pet napotaju smenjuju se iz visine patin za rulet je vendre quebec.

Kombinacija tri ili više priznanja igrača sa 15 ekstra se okreće i napredna bonus igra počne patin za rulet je vendre pas cher. Kada se to dogodi, igrači imaju priliku da pokupim lonce zlata, sa svakih šest lonce prikupio dovodi igrača jedan korak bliže da kraju duge. Dodatno dodatno vrti su nagrađeni kada igrača proći punktu, divljini napunimo kraći napotaju, kao igrač cm bliže maksimalnu zlatni isplatu.