U Pensilvaniji Igara Kontrolu Odbor (PGCB) je potpisao na privremeno propisi koje okružuje sportske se kladim u Keystone Države. Kao 21 godinu i stariji će biti dozvoljeno da mjesto njihovim opklade od nigdje "u državne granice." Odbor očistili šta vrste opklade može ponuditi, dati zeleno svjetlo da sljedeće vrste uloge: Kladim će, takođe, biti dozvoljeno na obje profesionalni i kolegijalna sport, kao trkačka i međunarodnih događaje poput ULAZNICE i na Olimpijske. Pored 10 miliona dolara licenciranje provizija, što mora biti obnovljen svakih pet godina u cijenu od $250,000, prihodi od sporta kladim će, takođe, biti oporezovan u totalni stopa od 36 posto fargo kasinu nema depozit bonus. Neće biti tako ograničenja u Pennsylvaniji, kao kandidati će moći da ponudi oboje fizički, u kući kladionice, kao i internet na osnovu kladim platforme zaštite sipaj patin za rulet. NFL sezona počinje u 6.

Operatera sada mogu prijaviti za licence ponuditi sportu klađenje, međutim, odbor je još dobiti jedan zahtjev zaštite patin za rulet desetoboj. NFL-u i vladi lobista razgovarao protiv stopa u zadnjih mjeseci, tvrdeći da je to bi otići legitimno operatera u mogućnosti natjecati se sa nelegalnih tržištu. zaštite paladin najbolji u slot klasik. Veliko pitanje za mnoge kladioničare je li je ili nije država bi dozvoljavaju mobilne, ili interneta na osnovu klađenja zaštite paladin najbolji u slot dokažeš.

Dok je značajan i uzbudljivo korak naprijed za one nestrpljiv da mjesto svoje prvo legalno opklade, to će i dalje biti tjedana – barem – dok se to ne može dogoditi sinonimi riječi rulet. septembra sinonimi riječi kockanje.