Kao dio dogovora, FlashBitch je proširio sadržaja pokrivenost zabave će se integrirati u Koral je novelty-kladim se tržište, uključujući najnovije šanse i ekskluzivni poboljšana nudi promenim točak kofer. Dogovor sa Koral ne samo čini klađenja na internetu sajt službeni kladim partner FlashBitch, to otvara vrata za obje strane nove mogućnosti da većina raste popularnost zabavu i rekvizit-kladim tržišta kao kraljevski bebu, ili, u ovom slučaju, "rojal bebu 2" promenim točak kofer-samsonite.

FlashBitch poznat je uglavnom za nju neobavezno, sarkastičan i često kontroverzni komentari na Britanski rijaliti tv promeniti njegov nadimak na pmu poker. Sada to Vojvotkinja od Cambridge je trudna ponovo, očekujemo ludila slične visine, sa promet očekivali do miliona funti preko kladim industrije," Geady dodao.

"Ipak, to više nije samo talenat natjecanja koji je privlačenje novac. Blog je također stekao reputaciju da sam na vrhu pejzaž Britanskih rijaliti tv, pretvorio je u stručnjak kada dođe da se kladim na zabavu novelty-rekvizite promenim točak ured stolicu.
"Koral savršen je partner u tom pogledu s obzirom na njihov položaj u UK visokoj ulici i entuzijazma da istražuje nove ideje," Medija Skunk Radi CEO Paul Rajli kaže.