Seminole kasina mogu nastaviti nuditi blackjack za bar pored 14 godina u plemenu je šest kockanje nastupe na Floridi stvarno možeš da je kontrolišeš kocke u čipovima. Sa njegovu presudu kaže da Seminole ne treba da pitanju dalje isplate vladinim za svoje blackjack prava, na Floridi promašuje na skoro $3 milijarde bi originalni fiskalne smislu imaju produžen. "Ja sam optimista da možemo raditi zajedno s našim kolegama .

Floridu Guverner Rick Scott (D) radi do nove igre dogovor sa Seminole možeš li da čitaš moj poker lice. U novembru, federalnom pravda rekla Floridi bio u pravu u dozvoljava racinos ponuditi takozvani "određeni igrač igre" nakon postizanje sporazum sa Seminole to omogućio ih ekskluzivna prava na blackjack kroz 2015 stvarno možete pobijediti blackjack. Prvobitni plan dozvoljeno pleme da kuće blekdžek za pet godina u zamjenu za $1 milijardi platio za državu.

Dok Seminole u suštini kupio prava za ajnc na cijenu od $200 miliona godišnje, država je izgledalo da požanješ još finansijskih prednosti sa popularnim karata. NAS Okružnim Sudijom Robert On je porekao država je zahtjev da razmotrite njegovo ranije presudu da je omiljen u moćan indijanska grupe ragnaroka m vječnu ljubav kako otključati auto vještine slot.