Zvezde Grupe kupovinu od strane Leprša Zabava je dala zeleno svetlo za svojim dioničarima nakon što su glasali većinom u korist aranžman gu to ce gu djeteta iz au poker. Na sastanku, otprilike 99,99 posto glasova iz Zvijezde Grupa dioničari podržao poseban rezoluciju koja će vidjeti Leprša nabaviti sve operater je izdao i izuzetne dionica gu to ce que le butonom au poker. Odobrenje prati dioničari u Leprša podršku dogovor prošle nedelje, sa 99.19% udjela kapital glasali za spajanje i samo 0.81% protiv toga gu to ce que le udarac au poker.
Ugovor za Obzirom da steknu Zvijezde Grupa je postignut prošlog oktobra, da stvori spojio entitet vrijedi funti 3.8 milijarde ($4.7 milijarde), sa Obzirom drži 54.64% nove kombinaciji posao i Zvijezde Grupa uzeti 45.36% udjela black jack kafiću luku melburnu. Očekuje se spajanje će se zatvoriti u Maju, nakon Natjecanja i Tržišta Autoritet (CMA) oslobođen dogovor krajem Ožujka black jack kafiću u delhi..
U februaru, Leprša i Zvijezde Grupa postavio ukupan prihoda od $za 5,28 milijarde za pune godine 2019 black jack kafeu blizu mene. Vihor je prihoda povećan za 14% godine da funti 2.14 jugu, dok Zvijezde Grupa vidio prihoda od $2.53 jugu, 25%..