Vlada je insistirao da RNG igre su previše "zavisnik" biti na raspolaganju online, ali čini se da je tako dugo kao možeš dovući svoje lenjo dupe iz kuće i do lokalne OPAP dućanu, a onda je ovisnost, schmaddiction slobodan termin makine preuzimanje.

Ovih operatera su moraju platiti poreze kao preduslov za primamo njihov tranziciona dozvolu, što zemlji novi plan više nego malo je ponižavajuće slobodan termin makina preuzimanje. Ako EK ignoriše Malta prigovor, Grčka provajdere interneta mogao počni da imaš odašiljače na operatera početak 19 April slobodan termin igre besplatno 7 raj igrati.

U novembru, Grčka je upozorio operatera da otvaraš svoju grčko-suočava sa operacije ili lice biti staviti na crnu listu poker texas holdem regle du jeu. Zakonodavstvo to ce zahtijevati da internet provajdera da blok na crnu listu lokacija je držao se za mjesec dana nakon Malta podnio zadnji tren protest u Briselu ovaj tjedan. Prošle nedelje, Daljinski Kockanje Udruženje varalica najnovije u nizu protesti u Briselu preko grčki ne pridržavanje politika je napisao u svojoj Kockanje Čin.