Sa svim sport takmičenja u Rusiji suspendovan dok April 17, siguran kockarske stranice u zemlji su počeli da nude se kladim na razvoj COVID-19 pandemiju nekada slot mašine blizu mene. Ruski kockarske stranice Betcity i Parimatch su oboje nudi COVID-19 kladim kategorije nekada slot mašine houston texas.
Betcity nudi opcije tako kao, 'KOJI najavljuje stvaranje vakcinu protiv COVID-19 do 31 Dec 2020?' i 'KOJI najavljuje kraja COVID-19 pandemiju prije 01 Jan 2021?'U međuvremenu, Parimatch omogućava da se kladim na bilo Rusije će se namećem pokret ograničenja za građanima ili ban okupljanjima nekada teksas holdem poker stolovi za prodaju. Dva operateri su nije prvi pokušaj da se iskoristiti COVID-19 krize zvono.

Ranije ovaj mjesec, Nizozemske Kockanje Autoritet je objavila da ce biti strogo uzevši akcije nakon to našao ilegalno kockanje preko interneta provajdera da koristim zatvaranje javnim mjestima i kasina od marketing svoje stranice, kao "corona-free" online ponude slot mašine. Broj regulatorna tela u Evropi pozvali licenci da se mušterija zaštitu prioritet tokom tog vremena.
Na Malti Igara Autoritet savjetovao svoje licenci dostaviti "društveno odgovoran komercijalne komunikacije s poštovanjem da COVID-19," dok Komisija za Kockanje ojačane da mušterija zaštitu i odgovoran marketing su sad još više bitno, uzimajući u obzir broj vezanosti uz kuću klijentima u velikoj BRITANIJI. borac kasino 100 besplatno čip.