Gaming tehnologija provajder Naučnih Igre je završen amandman na svoj kreditni sporazum, smanjenje kamatne stope na svojih $3,28 milijardi postojećih termin kredita u London Drugih Ponudio Stopa (LIBOR) plus 325 bp sa podu kako da dodaš više mjesta u gacha život. Sve termin kredita pod kreditne sporazum treba da zrela augusta 14, 20124, predmet ubrzala zrelosti. Naučni Igre DIREKTOR Kevin Sheehan pripisano bolji-od-očekivao kredit repricing da kompanija je poboljšan operativni pogubljenje, za koje je rekao generisane "jači gotovinskih tokova" i deleveraged na bilans, čime Naučnih Igre "za izmjenu naš kredit ugovor na još povoljnim." "Osim toga, do poboljšanja našoj kapital strukturi, budućnost protok novca je dalje ojačati," Sheehan rekao u izjavu kako da dodaš više mjesta u mugen. Ugao okrenuo je Za Union Igara Papira analitičar John Dekret, najnoviji amandman bi omogućilo Naučnih Igara da ubrza stopa na koji to sužava neke od svojih $18 milijardi dug. "Ukupno, 75 osnovu trenutku smanjenje kamata će spasiti kompaniji 25 milijuna dolara godišnje," Uredba kaže se u poruku lako izračunati blackjack isplatu.

"U odnosu na naš model, bolje cijene mreže za $12 miliona postepena interes ušteđevinu 2018." Kamatne stope smanjenje očekuje se da će ubrzati Naučnih Igre besplatno dotok novca, pomaže kompanija trim svoj dug gomila lako izračunati šanse u teksasu holdem. "Vjerujemo da je Naučno Igre možda ide prema kreditni rejting nadogradnju, pre nego kasnije, što bi bio još jedan katalizator za kapital i postavi scenu na dalje kapital struktura poboljšanja," taj analitičar kaže, uz napomenu da su model Naučnih Igre' neto prednost "udariti ispod 6,5 puta do kraja godine i ispod 6.0 puta do kraja 2018." Naučni Igre' jaka finansijski rezultate u drugoj četvrtini 2017 pokazao kompanija je napredak, što je osnovna strukturu kapitala poboljšanja i vozi vrijednost kapitala lako izračunati poker šanse.
"Na igru posao je zahuktava, i [Naučnih Igre] nastavlja da dobije cijene snagu na svojoj više kraju ormarića," Uredba kaže. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre lak način da se izgradi pokera.