Američki kasino operater Wynn Odmarališta Ograničen je prema izvještajima uspostavio zajedničko ulaganje sa komercijalnim nekretnine firma Krunu Nabavke Incorporated da voditi i novi šoping centar to je zgrada duž Las Vegas Striptiz šta će se desiti ako ti se dva asa u blackjack.
Prema izvještaju od Las Vegas Sunca novine, Wynn Odmarališta Ograničen je otkrio da je New York-zasnovano Krunu Nabavke Incorporated će održati je 49,9% udjela u new enterprise iza dolazi Wynn Plaza razvoj uz 88,233 kvadratnih metara o maloprodaji prostor u Wynn Las Vegas i Encore Wynn Las Vegas nekretnine šta će se desiti ako te uhvate sa lažnom ličnom kartom u kasinu. U zamjenu za svoj manjinski udio u zatvoru enterprise, porodica je u vlasništvu Krune Nabavke Uključeno je navodno se složila da platim $472 miliona preko dva rata sa prvi od $292 miliona očekuje kasnije ove godine pratili do preostalih $180 milijuna kada Wynn Plaza razvoj se otvara u ispred Wynn Las Vegas u jesen 2017.
Las Vegas na osnovu Wynn Odmarališta Ograničen navodno je otkriveno da je dva priču Wynn Plaza će ponuditi 75,518 kvadratnih metara o maloprodaji prostora dok svoje manje razna Las Vegas radnje kao i maloprodaje oblastima u Wynn Bostonskoj Luci, Wynn Palatu Cotai i Wynn Makao nisu uključeni u posao sa Krunu Nabavke Uključeni. Brian Sorrentino od ROI Reklamu za Nekretnine Uključeno je rekao novinarima da je pokret je mogao biti način za Wynn Odmarališta Ograničen proširi do na maloprodaji svijet dok dodajući da sličnih poslova je nedavno učinjeno za Kanal Shoppes i Modnu reviju centri. "One dve primjere izgleda da biti kapital igra," Sorrentino rekao Las Vegas Sunca naš poker bazen apk apk nova verzija.

"Ovaj put izgleda da [Wynn Odmarališta Ograničen je u potrazi za snagu u trgovini programer da upravljam svojim projektima. Naravno, to je sve nagađanje u moje ime ali Krunu [Nabavke Incorporated] predstavlja neki prilično visokog profila maloprodaji i u drugim delovima zemlje, i svijet naš poker-bazen da najnovije izdanje. Možda Wynn [Odmarališta Ograničen] smatra da ce to imati bolji kanal da se stanari koje je traže, i to je u potrazi za izuzetno high-end klijentelu u ovim trgovinama, [što je] ne norm.".