Prema ovom članku od eGaming Pregleda, finansijski trgovinu posao Pan Indeks je trebao zatvoriti do kraja tjedna šta put mjesta su otvoreni za cjepivo. Pan Indeks je osnovana u Dablin 2001 i postao Irske je prvi pravi put online Finansijski Kladionica nudi komisije-besplatno i ne Kapital Dobiti Poreza trgovanje na Međunarodnim Finansijskim Tržištima, Vanjskih Razmjene i Indeksa šta put mjesta otvorena za cowin. Pan Indeks je mislio da je meta Skandinavske i jugoistočne Azije tržišta u prošlosti, ali nikad uspostavljena sama u UK tržište, koje je možda doprinijelo njegovu smrt šta put mjesta posao najbolje za tebe. Zanimljivo je da se, Mark Blandford je prijavio da se materijal interes u Pan Indeks od eGaming Pregled.
Blandford je osnivač Sportingbet i bio umiješan u zarade kompanije slave kada je firma zaradila čast CILJ Transakcije u Godini 2005 slobodno se vrti kazinu na prijavi. Blandford sebe je ostavio dana u dan operacije u 2006, ali Sportingbet je i dalje aktivna u raznim tržišta slobodno se vrti kasinu nema kladjenja. Međutim, izgleda kompanija je spremaju da se povuku u Turskoj, nakon puštanja, nakon izjavu Londonu Berzi: "kompanija potvrđuje da, kao deo njene dugoročne strategija za sve veći broj svoj posao mix izveden iz regulisana tržišta, to je trenutno poduhvat pregled da procenim strateško opcije u odnosu na turskom jezik stranici posao slobodno se vrti kasinu kod promo.
Ovaj pregled može dovesti do izlaza iz ovog posla." Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre kako da igram kasino pasijans.