I prošle nedelje, PokerStars otišao drugi način postizanje isti cilj. Jean Fontaine – EPT Nacionalne pobjednik 4. Do sada 7 pobednice su već žena. Još sedam će biti podijeljeno na Svjetskom Prvenstvu o Online Pokeru (WCOOP), i još pet su upisanog za EPT Otvoriti u Sochi, Septembar 21 – 29. Prije tjedan dana, to je ista osoba, poznat kao "John" da mu Americki prijatelji, postao 160th osoba da osvoje $30,000 Platinasti Propusnicu za $25,000 kupiti-u PokerStars' Igrača Bez Limita Drži ih Prvenstvo (PSPC), nakon što niz Sreće Šanse nogu Lovu PSPC Živjeti Obilazak lakeshore slot da stanju graditelji.
Dodatak Australiji je i pametan potez kao PokerStars morala da odem na pravi novac online pokeru tržište u tom dijelu svijeta godinu dana zbog promjene u zakonodavstvu printable poker trči tally stanja. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre printable poker trči rezultat stanja šablon.

3: Bačve od PokerStars priroda uključujući i Platinasti Proći odaje do pola puta, PokerStars Igrati krece se u NAMA i Australiju, i Liv Boeree s na još jednu seriju.1956 film Deset Zapovjedi udario srebrnog ekrana, Elvis Presleya pušten njegov prvi udario rekord slomljeno srce Hotel, i u Iran, neko je u krštenici odjel našvrljan riječi Dzahangir Mokhtari na komadu papira printable pravila za texas holdem poker.